Mina Planer Framöver

Jag tänkte sitta och fortsätta gå igenom min att-göra-lista som jag skrev ner igår, och då jag känner mig relativt klar med mina planer för bloggen och dess layout, så tänkte jag gå vidare till punkt nummer 4 – Vad mina planer för våren, sommaren och hösten är. Nu menar jag inte mina planer om jobb , utbildning osv, utan nu pratar jag om mina planer kring saker jag vill göra. Jag ska se till att göra en massa skojigt detta året, hitta på en massa roliga aktiviteter så att jag skapar ännu mer minnen. Jag tänkte visa lite av det jag har hittat för er, så kanske jag kan inspirera er till att göra något liknande. Det jag visar er är bara några av dom sakerna som jag skulle vilja göra, för jag skulle vilja göra mycket mer, men här ser ni lite av vad jag hade tänkt hitta på under de kommande månaderna. Aktiviteterna är inte uppskrivna i tidsordning, utan dom är bara skrivna allt eftersom att jag kommer på det jag vill göra.
1. Resa till New York & Las Vegas
2. Gå på Summerburst
3. Besöka Attitude mässan
4. Besöka Acadermia mässan
5. Besöka Fitnessgalan
6. Se på Quarnevalen som Sveriges högskole/universitets studenter har planerat och skapat
7. Se på Pridetåget (som jag aldrig har sett), och kanske vara med under festivalen inne på festivalområdet
8. Ta en tur ut till Sandhamn
9. Ta en kryssning över till Riga och ha en weekend där
10. Samla ihop ett gäng och ha en rolig stund samtidig som vi målar en tavla på Art Corner Stockholm
11. Besöka Kolmården
12. Besöka Gröna Lund
13. Ha en weekend i Köpenhamn
14. Spela minigolf
15. Besöka Popaganda festivalen
skojigt