No Pictures Today

God morgon god morgon alla fina, hur mår ni denna torsdag? För mig så är det sådär, har sovit för lite i natt igen så jag är väldigt trött, jag känner mig seg och har en sån fuldag idag att jag ogillar det jag ser i spegeln. Men trots det så mår jag bra och känner mig glad, jag har inget att må dåligt över utan jag känner mig mest bara trött och alla har ju en fuldag lite då och då, sånt som händer ibland med sitt psyke.
Det jag hade tänkt göra idag är att:
1. Tänka på bloggens innehåll och inriktning; Vad vill jag att min blogg ska innehålla?
2. Tänka på bloggens layout, hur jag vill att saker ska vara placerade, vilka kategorier jag vill ha osv.
3. Leta efter inspirerande modellbilder och tips på idéer till en headerplåtning, tips på miljöer, outfits, attityd osv.
4. Ta reda på och planera in saker som jag vill göra under våren/sommaren/hösten, allt från att bada vid rösjön till att gå på Summerburs, och självklart resa till New York & Las Vegas.
5. Fortsätta leta tips och lösningar till min grymma idé som jag har kommit på.
6. Om jag får tid över så tänkte jag leta upp lite kläder och skor som jag skulle vilja klä mig med i vår.
Det låter som en fullspäckad dagsplan, men jag gillar att ha mycket att göra och få mycket gjort. Vad har ni tänkt hitta på idag? 🙂
Jag fortsätter i gamla bilder spåret och lägger upp en bild från exakt 2 år sedan (det tycker jag är väldigt kul 🙂 ) då jag inte känner mig fin nog för att fotas.
422681_10150649911123352_447498912_n