Glossybox

Juste, jag glömde berätta för er att jag till slut bestämde mig för att börja prenumerera på Glossybox så nu är jag en av dom i coola gänget som får hem en skönhetsbox varje månad. Jag tänkte att det kunde vara en kul grej och ett bra sätt att få tips om nya produkter, och då det inte var så dyrt så tänkte jag ”varför inte testa några månader och se om det är något för mig, annars är det bara att säga upp prenumerationen om det inte passade”, men man vet aldrig om det är något om man inte har provat. Dessutom så är det även trevligt att få hem ett paket varje månad, överraskningar och presenter gillar man alltid att få. Men jag hoppas jag lyckades komma med i februarileveransen så att jag inte behöver vänta till mars för att få min box, för nu är jag så spänd på vad min första box ska innehålla.
Jag håller fortfarande på att gå igenom min punktlista för idag, jag har inte kommit så långt då alla punkterna är uppgifter som tar lite tid då det är svårt att hitta bra tips och lösningar men snart så borde det i alla fall komma upp ett inlägg om vad mina planer och idéer för bloggen är. Visst är det spännande att få se lite vad mina tankar kring bloggens utseende och inriktning är för något? 🙂
image