Planerar En Resa

Sen förra hösten, alltså hösten 2013 så har jag och min älskling pratat om att åka till New York och verkligen njuta av en lyxsemester tillsammans med shopping, god mat, fantastiska upplevelser och verkligen ta för sig av vad New York har att erbjuda. Där och då bestämde vi oss för att åka iväg om ett år, i september 2014 till både New York och även Las Vegas för att gå på Mr Olympia, och sen dess så har vi sparat pengar till vår reskassa, och igår började vi planera resan på riktigt med att kolla på flyg och hotell som vi kommer boka redan nu.
Mitt drömresemål har alltid varit USA och New York, men jag har alltid kännt att det har varit så långt bort (inte att det är långt att åka utan mer att det alltid har varit en dröm, att det har behövts så mycket pengar, aatt jg inte har haft någon att åka med) men att jag nu äntligen tar tag i att åka dit, och när jag dessutom får åka dit med min underbaraste älskling så kommer det bli en drömresa. Jag drömmer om New York och Las Vegas hela tiden så jag längtar så otroligt mycket tills vi åker dit. Kan inte september månad bara komma NU så att vi kan åka iväg!
Bilderna är tagna från dessa sidor, i ordning: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 och 11.
4TpW90eWR62kzuE3887J_New-York-City
774939
central-park1
cheap-new-york-shopping
Shoppers+Meatpacking+district
Starbucks
lv-sign
Bellagio-Fountains
Las-Vegas-960-x-420
wpid-618826633baf26b602a18719479d427b
Las_Vegas_63