Några Förändringar

Har ni märkt något annorlunda med bloggen sen igårkväll? Det är ingen jättestor förändring men det är något som gör bloggen mer snygg, dom små detaljerna som gör skillnad. Jag är inte helt klar och nöjd över min design, jag vill ändra på den så att den bli percis som jag vill ha den, men hur jag vill ha bloggens layout vet jag inte riktigt heller, jag har ingen klar bild i huvudet så ska leta efter inspiration. En källa som jag hittade var inne på Devote, med deras nya standardmall som dom annonserade ut. Det jag föll för var det stilrena, hur rubrikerna var placerade och hur layouten andades klassiskt och enkelt, men inte så enkelt att det blir tråkigt. Jag frågade Lotta (som är min blogggdesigner, bloggteacher, bloggcoach 🙂 ) om hon ville hjälpa mig med att skapa något liknande på min blogg och när jag kikade in på bloggen igår kväll så hade lite förändringar skett, bra förändringar där en design lik den på Devotes hade tagits fram. Enligt mig själv så lyftes bloggen i och med det, layouten och inläggen fick en struktur och det blev så mycket snyggare, så nu är ett steg avklarat till en fullbordad design.
God morgon förresten, är allt bra med er 🙂
Bilden är tagen från Devote.se och det är deras nya standardmall, tycker den är snygg 🙂
article_image