God Morgon Tisdag

Goooood moooorning, idag är jag en liten sömntuta, något jag kanske alltid är på morgonen innan jag har vaknat till men idag kände jag verkligen för att bara ligga kvar i sängen och sova. Jag kom hem så sent igår efter jobbet på Friskis, och som alla nog vet så tar det en liten stund att komma ner i varv när man väl har kommit hem, så jag somnade nog inte förens vid klockan 12. Men men, jag har sovit tungt och bra under natten i alla fall, men hade gärna sovit lite mer.
Jobbet på Friskis gick bra i alla fall, det är fortfarande mycket folk som kommer till oss för att träna, alla nyårslöften håller (tråkigt nog :P) fortfarande igång så det är proppat med folk på gymmet och under våra pass. Det kom ständigt besökare och ville fråga något, köpa kort osv så jag hann inte direkt tänka så mycket så tiden gick ändå väldigt fort, tur det. När passet väl tog slut så fick jag rusa från Stinsen till Sollentuna Centrum för att hinna med bussen hem, annars hade jag fått vänta i 30 minuter och det kände jag inte direkt för att göra så jag gick så snabbt jag kunde och jag hann som tur var, men sen så var ju bussen självklart försenad så det var mindre kul. Men jag kom hem tillslut, värmde lite mat som jag och älsklingen mumsade på innan vi gosade varandra till sömns, myyyys.
Idag ser jag verkligen ut som skit så vill inte lägga upp bilden jag tog imorse, så ajg bjuder på en bild på mig och Lotta från när vi gick på Oktoberfest här i Stockholm sommaren 2012, det var väldigt roligt så det måste vi göra om 😀
427409_10151025144129005_866523321_n