Den Här Rubriken

..Blev väldigt weird om jag får säga det själv, men jag tycker att det är väldigt svårt att komma på en passande och bra rubrik till ett inlägg, speciellt om man inte ens vet vad inlägget ska handla om eller vad inlägget har för syfte. Om det hade varit ett inlägg om kläder så hade man kunna skriva något i stil med ”Shopaholic”, Clothes Are My Addiction”, ”Vårlook” osv osv, om det hade varit ett inlägg om mat hade man kunnat skriva ”Magen Behöver Mat”, ”Mätt Och Belåten” osv. Ni förstår väl vad jag menar? Vad ska jag då skriva för rubrik till detta inlägget som handlar om just det, alltså inget specifikt. Då blir det lite svårt så då fick rubriken bli sådär… lite weird. Men weird är bra, det är roligt och det sticker ut, sånt behöver man, alla kan behöva en liten dos av weirdness ibland.
Okej, nu blev inlägget lite konstigt, men jag är så uttråkad. Det är lugnt och segt på jobbet, och tiden går så otroligt långsamt, jag vet liksom inte vad jag ska göra. Jag sitter och tänker jättemycket på min grymma idé jag har kommit på men jag har ingen som helst aning om hur jag ska ta den vidare, vart jag ska börja osv. Jag har försökt skissa på idén men det blev inte så bra som jag hade hoppats och trott så ska ge det ett till försök sen när jag kommer hem men annars så vet jag inte vart jag ska börja. Jag söker även en massa information på google, men helt ärligt så vet jag inte vad jag ska söka efter, så där känner jag mig förvirrad. Många ger tipset om att hitta någon man kan samarbeta med, men om ni ska veta en sak om mig så är det att jag är en person som vill göra och klara av saker helt själv, jag är envis och vill visa att jag själv kan klara det, och det ska jag, på något sätt, göra med min idé. jag ska få fram en plan, en skiss, en prototyp, ett företag och jag ska lyckas med det för jag vet att det kommer bli grymt.
Jag känner mig fortfarande ful och ofräsch idag så ni får se två bilder som är tagna för något år sedan som är lite sådär… weirda men ändå roliga. Båda när jag var med Lotta 🙂
376378_10150963943334005_809432577_n
403294_10150649905628352_69597389_n

2 Comments

    • Jag såg det och jag har nu beställt en glossybox 😀 så spännande det ska bli att få en box hem, hoppas jag får något bra 😛 Men såg du länken jag skickade på fb angående bloggdesign? 🙂 kram kram <3