Prenumerera På Glossybox?

För er som prenumererar på Glossybox, tycker ni att det är bra och värt pengarna? Visst så kostar det inte så mycket i månaden, men tycker ni att man får användbara och bra produkter så att man inte bara kastar pengarna och produkterna man får i sjön? För jag har börjat fundera på om även jag ska börja prenumerera på denna skönhetsbox, men jag märker hur jag tvekar då jag vet hur jag är med skönhetsprodukter jag får i goodiebags osv, med produkter jag inte känner till eller har användning för. Dom ligger bara i min låda och tar plats, så därför är jag osäker på om denna boxen är något för mig. Men sen så finns ju möjligheten att upptäcka något nytt inom skönhetsvärlden om man får en produkt man aldrig skulle tänkas köpa själv men som man sedan inte klarar sig utan, så det kanske kan vara en bra möjilghet att få prova nya saker. Vad tycker ni jag ska göra? Ska jag testa i någon månad och se om det är något för mig?
Om någon av er som läser min blogg prenumererar på Glossybox, kommentera gärna och skriv vad du tycker om det 🙂
glossybox_179250471

One Comment