En Otrolig Träningsvärk I Armarna

God morgon god morgon, hur mår man idag då när det är måndag igen och en ny vecka står redo att fyllas med roligheter? Jo det är bra (nu låter det som att jag pratar med mig själv haha) men jag känner mig sådär lite måndagstrött som jag brukar göra när jag vet att min längsta dag för veckan väntar idag. Jobb på friskis direkt efter jobbet till 21:30, inget jag direkt ser framemot men det är tur att jag har sagt upp mig där för jag känner att jag har gjort mitt på Friskis, så snart är det mitt sista pass, det är bara att hålla ut. Annars då? Jo jag har en sån otroligt träningsvärk i mina armar, jag är så trött och mör att jag inte ens orkar lyfta dom över mitt huvud. Då har man tränat riktigt hårt, men jag säger som jag brukar; jag gillar träningsvärk för det är ett tecken på att jag har kört slut på mina muskler och pumpat dom till sin fulla styrka. Undrar bara hur länge värken kommer sitta kvar 🙂
image