Pizza Hut

Jag vet inte om det är för att det är vinter, kallt, mörkt och trist ute men av någon anledning så har jag inte lika mycket energi som förut, jag känner mig så trött hela tiden. Så gårdagen blev väldigt lugn för mig, vi sov hemma hos min älskling i helgen och jag har suttit och spelat Final fantasy XII2, ett väldigt roligt spel som jag tidigare hade avstått från att spela då det inte var min typ av spel, men jag testade det förra helgen och det var faktiskt roligare än jag trodde. Så det har jag spelat i helgen innan det var dags för mig och min älskling att köra ett kvällspass på hans gym. Han hade en liten genomgång med bra övningar för överkroppen och han körde slut på mig som alltid när vi tränar tillsammans. Jag tränar helt klart annorlunda när jag tränar själv, inte lika tunga vikter så man kanske ska köra på hans sätt för då kanske effekterna på kroppen snabbas på. Men nu ska jag i för sig inte lyfta så tungt utan ska lyfta lättare vikter men fler repetitioner, men det är en härlig känsla att lyfta tungt för det känns så bra i kroppen. Men i alla fall, passet blev väldigt bra och jag har en sån träningsvärk i mina armar idag, är helt mör men det är skönt. Efter så passet så satte vi oss på Pizza Hut och fyllde på magen med god mat, jag tog en taco pizza som var väldigt god och min älskling tog en cheesy crust supream pizza. Mums, dom ostfyllda kanterna är väldigt goda. Mätta och belåtna så tog vi oss hemåt och vi var så trötta att vi somnade nästan direkt.
image
image
image
image
image
image
image