Cafe Milano & Flashdance

Gårdagen var en väldigt efterlängtad kväll, som jag har funderat, tänkt och klurat för att kunna lista ut vad det var för något som min älskling hade kokat ihop. Jag lyckades inte lista ut det, men det gjorde bara överraskningen starkare och jag blev så otroligt glad över det han hade planerat. Hela kvällen började med att vi åkte in tillsammans till NK för att få en makeup lagd av Dior, och jag valde att köra en enkel sotning som blev väldigt bra. Tjejen som sminkade mig var så trevlig och rolig, och om ni inte har unnat er en sminrådgivning eller bara låta någon sminka er extra fin för en fest/date så tycker jag att ni ska ta och boka en tid hos ett märke ni gillar och lyxa till det lite för er själva, och det behöver inte alltid vara så dyrt så det är något som alla kan göra.
image
image
image
När klockan hade blivit 17 så började vi röra oss till suprise number 1 som var en romantisk middag på Cafe Milano vid kungsträdgårdsgatan. Restaurangen var mysig med en dämpad belysning, vita dukar och tända ljus vid borden, och väldigt god mat. Både jag och min älskling beställde in samma maträtt, och vi åt en Pasta alla Franco som bestod av pasta, strimlad oxfile, svamp och en gräddsås som var otroligt god. Jag ville verkligen inte att maten skulle ta slut, och till det så åt vi grillat vitlöksbröd och jag drack ett glas vitt vin och min älskling drack ett glas rött. Till efterätt så beställde vi återigen samma maträtt och vi tog en varsin Tortino al Cioccolato som var en chokladbakelse med jordgubbar och grädde. Mums säger jag, det var så gott!
image
image
image
image
image
image
Efter en fin och romantisk middag så var det dags att röra sig till suprise number 2, och jag hade ingen som helst aning om vad det skulle kunna vara, så jag var väldigt spänd och nyfiken. Och när jag såg hur vi svängde in mot Berns och China Teatern och när jag såg Flashdance skylten och den lila mattan så blev jag så otroligt glad. Tydligen så hade han lyckats få biljetter till självaste skandinavienpremiären, och fått väldigt bra platser, vilken lycka! Inne i foajen så drack vi lite champagne, blev lite starstruck då jag såg Benke och Jennie från Streetdance gruppen Bounce, men jag vågade inte gå fram och fråga om bild ^^ Men sen så ringde klockan och det var dags för föreställningen att börja och jag är helt mållös. Det var en riktigt dunderbra show som jag gärna ser en gång till. Så fort showen började och sen när dom började dansa till låten Maniac så fick jag gåshud, så jäkla bra. Om ni har biljetter till showen så kan jag säga er att ni inte kommer bli besvikna, ni har en helt grym show framför er, och för er som inte har tänkt se den, GÖR DET! Ni kommer inte ångra er.
Sen så bar det av hemåt i kylan för att ligga och mysa till en film och sedan sova. Men det var en helt grym, romantisk och helt underbar datekväll med min kärlek, tack för kvällen! <3 image
image
image
image
image
image