Bad Start Of The Day

God morgon god morgon, ni anar inte hur underbar min datekväll var med min älskling igår, det var så mysigt, romantiskt, fint och underbart av honom att ha planerat en fin middag på Cafe Milano och sedan lyckats boka biljetter för att gå på premiären av Flashdance på China teatern (jag ska berätta om kvällen i ett annat inlägg). Jag blev så himla glad, tack så otroligt mycket älskling för kvällen, du är så underbar <3
Men som rubriken lyder så fick jag inte en så bra start på denna fredagsmorgon, och det dåliga verkar fortfarande hålla i sig. Vi kom som sagt hem sent igår vilket resulterade i att vi kom i säng sent och att vi somnade sent, och efter en dag med jobb och en mysig date så blir man trött och ville ha mycket sömn. Men det blev det inte, så det resulterade i att jag försov mig, jag tappade saker hela tiden när jag försökte göra mig iordning då jag var så stressad, jag glömde packa ner vissa saker (vi ska sova hos min älskling ikväll så behöver ha med mig lite saker) så jag var tvungen att springa tillbaka till rummet, hämta grejerna och stressa iväg, jag fick slänga ihop en matlåda och kladdade nästan ner hela mig. Jag halkade nästan 3 gånger på vägen till bussen då jag gick med snabba steg på den hala marken så det kunde ha gått illa, när jag väl kommer till jobbet så snubblar jag till så att jag nästan ramlar där också, jag tappar ännu mer saker, jag kände mig helt förvirrad och jag glömde låsa upp vissa lådor och glömde starta upp ena datorn, jag gick in i toalettdörren, glömde lite mer saker som skulle vara i receptionen och sen så har kaffemaskinen strulat lite också. Sen så vill inte bloggen via mobilen sammarbeta då den inte ville ladda upp den bilden jag vill ha med i inlägget så det gör mig också irriterad. Allt det plus att jag är så trött gav mig inte en så bra start på dagen, men nu kan det bara bli bättre, det är trots allt fredag och snart helg så jag är glad ändå, och jag är så otroligt glad för igår, en helt underbar kväll blev det <3.
Hur har er morgon varit? 😀
image