Vad Har Han Hittat På?

Snart så är det dags för min och min älsklings datekväll att sätta fart. Jag har ingen aning om vad som ska hända ikväll, allting är en överraskning av min fina pojkvän som har planerat och fixat sen några veckor tillbaka. Jag är så nyfiken att jag spricker och jag har bokstavligt talat en fjärilsfarm som flyger omkring i min mage, och det har det gjort sen jag vaknade imorse, eller det har det gjort sen han bad mig boka in den 30e för en mysig suprisedate. Jag vet att han har bokat in 3 saker, det är två saker som jag inte vet om (I löööv suprises) och sen så ska jag få sminka mig inne på Dior igen för att bli extra fin inför kvällen. Jag ser verkligen framemot kvällen, oavsett vad det är han har planerat så kommer det bli hur underbart och hur mysigt som helst då jag får spendera kvällen med honom och det är så fint då han har planerat och tänkt till så mycket för att överraska mig. Jag är så otroligt glad över det, och snart så får jag veta vad det är, jag längtar så jag spricker!
image

One Comment