Shimmering Nails

Jag fixade till mina naglar i vårt backoffice under lunchen med mitt gellack och UV-lampa från Depend och jag målade dom i ett rosa shimmer som inte är för mycket men inte heller för lite, det är ett perfekt rosa shimmer. Jag limmade fast lösnaglarna igår för att få mer längd till mina naglar som annars är korta och skivar sig så fort dom blir lite långa och jag gjorde det även för att händerna och naglarna får en snyggare look. För er som inte har testat Depends gellack så kan jag verkligen rekommendera det för er som är som mig och inte har tålamodet till att vänta på att lacket ska torka och börjar då röra händerna hejvilt och lacket blir förstört = allt jobb och all noggrannhet var i onödan, för er som vill att det ska gå snabbt att göra naglarna snygga, för er som vill att det ska vara lätt och för er som vill att lacket ska hålla länge. Då tycker jag att ni ska köpa ett gellackkit för ni sparar pengar genom att göra hållbara naglar hemma än om ni gick till salong, och det är även roligt att själv vara lite kreativ med sina naglar och stolt visa upp vad man har gjort. Jag tänkte att jag ska visa er hur gellacken fungerar nästan gång jag använder det, så kan jag visa steg för steg så att ni vet hur man gör. Det är väldigt enkelt och går väldigt fort, men det är alltid skönt när man har en steg-för-steg förklaring när det väl gäller.
image
image
image

4 Comments

    • visst blev det 🙂 Jo det kan jag ju göra, jag är fortfarande inte så bra tekniskt sätt att måla men det kan man alltid göra, annars så är bilder steg för steg också bra 🙂

    • det tycker jag verkligen du ska göra 🙂 det är en investering i sina naglar och det blir väldigt snyggt 😀
      kram kram