Petar På Nya Telefonen

God morgon god morgon, skönt att det inte var så kallt ute imorse, jag trodde det skulle vara runt 10 minus som det har var de senaste dagarna så jag blev glatt överraskad när det bara var runt 3-4 minus. Det hade även snöat lite så det låg ett nytt lager med pudervit snö på marken som dolda alla dödsfällor = isfläckar, men jag överlevde. Tog långsamma och kontrollerande steg så att jag inte skulle halka, safety first.
Men jag sitter på jobbet just nu och petar, pekar, leker, tittar och studerar min nya telefon är det är tomt i receptionen. Det är inte så stora skillnader med mobilens upplägg, om man jämför med min gamla galaxy, men det är ändå lite ovant att ha en ny telefon som är större och bättre. Så jag sitter och petar och ställer in inställningar och appar när jag har möjlighet, det är så kul med en ny mobil, Glad Chey!
image