Working On My Triceps

Japp, det var som jag misstänkte, min uppsägningstid har passerat och jag kan nu varken ta emot eller skicka sms, jag kan inte ringa någon om det inte är nödsamtal och jag kan troligen inte ta emot något samtal heller, och sen så kan jag bara använda mitt 3surf om jag är uppkopplad till en trådlöst nätverk (som jag är på jobbet just nu) så det är i alla fall tur det. Men jag förstår inte varför jag måste vänta till sista dagen med att förnya abonnemanget, det är så typiskt mig. Men är det någon som vill kontakta mig och har försökt kontakta mig via sms eller samtal så får jag hänvisa er till facebook, så kontaktar jag er sen när jag har möjlighet.
Men jag har precis varit på gymmet och kört ett tricepspass. Tanken var att köra både triceps och bröst, men tiden räckte inte till (av någon anledning så går tiden så mycket snabbare nu när jag gymmar än vad den gjorde tidigare, kan det bero på att jag kör 3*20 nu istället för 3*12 som förut?) och jag ville fokusera mer på mina triceps idag så det blev bara övningnar riktade mot baksida armar. jag fick mjölksyra redan vid första övningen men jag kämpade på och gjorde 3 tricepsövningar + situps på en halv pilatesboll i slutet. Jag tycker det är roligare och känns mer i magmusklerna om man gör situps på en boll, jag får annars ont i svanskotan om jag gör situps på golvet så en mjuk boll gör det skönare och sen så kan man komma åt musklerna bättre då man kan luta sig ännu mer bakåt.
image
image