Samsung Galaxy S4

Vilken effektiv dag det har varit idag, och det kommer fortsätta på det spåret i någon timme till då jag har några viktiga saker som måste göras. Jag har räkningar som måste betalas, ska föra över alla bilder från min gamla mobil till datorn och sedan göra min nya mobil startklar att användas med alla använda bara appar och verktygen och sedan så ska jag fixa mina naglar. Som ni läste tidigare idag så slutade min mobil fungera, jag kunde inte ringa, surfa eller smsa, så det var dags för mig att skaffa ett nytt abonnemang. Så jag mötte upp min pojkvän i Sollentuna, gick förbi 3 och fiaxade ett nytt abonnemang och en ny telefon, det blev rn Samsung Galaxy S4. Skitbra! Dock så ville jag föra över mitt gamla nummer men då det står på pappa så måste han ringa in och överlåta det till mig först innan jag kan få det, så just nu har jag ett temporärt nummer. Men det känns riktigt skönt att ha en ny och bättre telefon, och ett abonnemang som är bättre för mig där jag har ett fast pris istället för ett rörligt. Sen så gick vi förbi Klippoteket i Solletnuna och körde en drop in klippning, jag klippte bort det slitna så det ser mycket fräschare ut, så jag är nöjd. Men nu är det dags att ta tag i allting så att jag inte måste sitta l¨ångt in på småtimmarna.
image
image
image