Ingen Telefon?

God morgon god morgon, är allt bra med er denna onsdagsmorgon? Det är mitten på veckan och vi är halvvägs till helgen så stå ut allihopa, snart är den här 🙂 Jag sitter på jobbet just nu och börjar bli lite fundersam över om jag har en telefon som fungerar eller inte. Som jag har sagt i ett tidigare inlägg så har jag sagt upp mitt nuvarande abonnemang och har nu 3 månaders uppsägningstid och alltså 3 månader att hitta något nytt, och jag tror att det nu är 3 månader sen jag sa upp det. Jag kan inte skicka några sms då det bara står ”sänder” vid meddelandet, jag vet inte om jag kan ringa upp någon då jag inte har testat än och jag kommer inte ut på mitt 3G-nät längre utan jag måste alltid vara uppkopplad till ett Wifi för att kunna komma ut på internet. Jag tror helt klart att mitt abonnemang är slut så därför ska jag in på 3 efter jobbet och fixa ett nytt, och denna gången tänker jag inte skjuta på det för jag måste ha en mobil.
image