Noll Inspiration

Jag har verkligen noll blogginspiration just nu. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska skriva om så det resulterar i att jag inte skriver något inlägg i huvudtaget = bloggen blir tråkig. Men så vill jag inte att det ska vara. Jag vill att bloggen ska innehålla en massa roliga och intressanta inlägg, många fina bilder och inspirerande texter. Jag tror nog att jag måste ha en liten genomgång för mig själv vad som krävs av mig för att göra bloggen ännu bättre. Layouten och designen ska jag ändra på (ska höra med Lotta om hon kanske vill fotografera mig någon dag), bilderna i inläggen måste bli så mycket bättre så det är verkligen dags att jag släpar mig till Tre för att fixa en ny och bättre mobil (=kamera), jag ska även se till att göra lite mer saker så att jag får mer intressanta saker att skriva om än att jag sitter på jobbet, vilka kläder jag vill köpa och att jag tränar. Så fler aktiviteter under veckorna ska jag boka in. Jag har hittat några saker som jag ska göra under de närmsta månaderna i alla fall, men jag se till att hitta ännu fler.
image