Ombre

God morgon, då var det måndag igen och dags för en ny vecka, jag känner mig inte helt redo för det då jag fortfarande är så otroligt seg och trött från helgen. Jag har inte gjort någonting speciellt i helgen annat än att mysa med min älskling, sovit, segat, kollat film, halvsovit, ätit och myst lite mer med min älskling. Jag har haft noll energi i helgen och jag förstår inte riktigt varför, så det har varit slappt och segt, men är fortfarande trött trots det.
När jag kollade i spegeln här på jobbet så tycker jag det ser ut som att jag har en ombreeffekt på mitt hår, ni vet när man har mycket utväxt och en lite ljusare eller annorlunda färg på topparna. Nu var det ett tag sen som jag färgade håret, och klippte det för den delen (måste boka klipptid idag), så utväxten har vuxit som bara den så att mina toppar är i en annan färg/nyans. Om jag tycker det är snyggt ska jag inte prata om, jag tycker det är riktigt fult så jag måste klippa det och färga det snart så att det blir fräscht och är i samma nyans i hela håret.
image