Ansiktsbehandling

Hej på er, är allt bra med er? Jag mår bra och ska snart börja städa rummet lite. Det är inte så stökigt och inte så mycket saker som ligger överallt och skräpar men det är bara lite småplock som ska placeras på rätt plats. Tidigare idag, vid klockan 10, så var jag på Dior inne på NK och hade en väldigt skön ansiktsbehandling med massage, oljor och fuktmask som trängde in på djupet. Det var faktiskt första gången som jag gick på en behandling men det var så skönt och avslappnande att jag ska se om jag kan lyxa till det ibland och unna min hud lite extra omtanke. Min älskling är så otroligt fin som bjöd mig på denna behandling <3 och vi bokade även in en makeup till på torsdag så att jag blir extra fin till vår date, du är så fin 🙂 <3. Jag blev även sminkad efter behandlingen och det blev en mörkare look med mellanbrun ögonskugga, eyeliner och mycket mascara. Det blev väldigt snyggt. Efteråt så kollade vi runt lite snabbt på NK där min älskling hittade en snygg och supermysig tröja (jag har på mig den nu ^^). Jag hittade dock inget men jag hade inget speciellt jag letade efter så då kändes det bara onödigt att gå runt, speciellt då vi var så trötta, så vi åkte hem och mös lite:-) image

image

image