Torsdags Morgon

God morgon god morgon, idag så känns det mycket bättre, jag känner mig inte helt på topp som jag brukar men jag mår bättre och jag fokuserar mycket på att ha rätt inställning och tänka positivt, det gör skillnad.
Men jag sitter på jobbet just nu, och jag tycker alltid det är lite roligt när jag har min öppningstid för när jag går till jobbet så känns det som att jag är den enda som är på väg till sin arbetsplats, tja kanske 4 stycken till men annars så är det helt tomt på folk. Visserligen så är det säkert ännu färre folk ute när min älskling går till jobbet då han börjar tidigare så det måste kännas lite konstigt. Det är ju skönt att slippa trängas med en massa folk men när jag går till jobbet så känns det som att jag är ute mitt i natten, men men. Idag tänkte jag i alla fall ta tag i min bokning till frisören och möjligen en optiker för att kolla min syn, känner mig lite blind idag på jobbet, ser typ lite suddigt så jag känner att jag behöver linser. Vilken optiker tycker ni är bäst?
image