Skriver I Min Almanacka

Det har lugnat ner sig lite i receptionen så jag ska passa på att snabbt fylla i alla tider och bokningar jag har de närmsta veckorna, så att jag har lättare att planera mina dagar utefter det jag vet. Jag har inte så mycket inbokat, men jag har några events jag ska gå på, några mässor, jag har en otroligt spännande och ovetandes date med min älskling den 30e som han ska överraska mig med. Jag är så nyfiken att jag spricker och jag längtar så mycket, jag undrar vad det är han har hittat på, han är så fin som har planerat och tänkt så mycket 🙂 <3 Men sen så ska jag även fylla i mina jobbtider, när jag tänker träna och andra saker som när jag ska ha saker gjorda osv. Jag har inte börjat använda min fin röda almanacka än (jag är seg på att skriva in) så nu känner jag att det är dags att inviga den inför årets alla aktiviteter så jag har mer koll på när saker och ting ska ske.
image