Paket Med Lindahls

Fick ett relativt stort och julaktigt paket levererat hem idag, undrar först vem avsändaren var då jag inte har beställt något på väldigt länge, men sen så såg jag det. Att avsändaren var Shesocial gänget hos härliga Reddville. Paketet var väl förslutet med tejp som stängde in varenda hörn så det var lite kämpigt att öppna upp det, stod och slet som ett ivrigt litet barn på julafton. När paketet väl blev öppnat så låg där en kylväska med några av Lindahls produkter tryckta på framsidan, och även några värdecheckar till en valfri Lindahls produkt samt lite information om Lindahl. Tack så mycket för detta paketet Reddville, nu ska jag se till att köpa hem några produkter som jag kan sitta och mumsa på.
(ber om ursäkt för dom kassa bilderna, jag måste uppgradera min telefon)
image
image
image
image