Bilder På Gymmet

Är det bara jag som tycker att det känns lite pinsamt och obekvämt att ta bilder på gymmet? Både när man står i omklädningsrummet och ute i träningslokalen? Jag vet inte varför men jag tycker det känns larvigt att ta upp mobilen, posa och ta ett kort, jag försöker alltid göra det lite diskret så att ingen ska märka att jag tar ett kort för jag tycker det är larvigt. Även fast väldigt många gör det, och vissa posar ju verkligen så att det syns, och det ständigt dyker upp bilder från gymmet på t ex. facebook och instagram, så tar det ändå emot när jag själv ska göra det. Jag tycker det är pinsamt. Men ibland så chockar jag mig själv och gör det ändå, som idag, och några av de senaste gångerna som jag har tränat, för det är ändå kul att visa att man kämpar. Här ser ni en bild jag tog i slutet av mitt pass idag, som jag tog lite diskret och snabbt innan jag försvann in till omklädningsrummet. Passet gick i alla fall bra, jag är fortfarande svag i mina armar och blev trött rätt så snabbt i mina triceps men trots det så kändes det bra i kroppen. Körde många situps i slutet av passet som tog rejält på magen, kände hur det spände till ordentligt, och jag hade även träningsvärk i magen från igår så det kändes extra bra. Jag har en bra känsla med träningen just nu, jag börjar nog bli hög på endorfiner men jag tycker det är kul att gå och träna, och det här kommer bli toppen.
image