Hår & Ögon

Nu när vi har kommit in en bit på det nya året så känner jag att det kan vara dags att ta tag i dom sakerna som jag har skjutit upp ett tag. Det jag måste ta tag i är att boka en tid hos frisören då mitt hår är slitet som f**n och bara ligger platt längs med huvudet. Ingen volym, ingen form och håret vill verkligen inte samarbeta och göra som jag vill. Så en klipptid hos frisören behöver jag as soon as possible, så en tid ska bokas pronto! Det andra jag måste göra är att boka en synundersökning för att kolla upp att allt står rätt till med min syn och se om några förändringar har skett. Sen så ska jag en gång för alla se till att skaffa linser och gå med dom hela tiden för det är faktiskt väldigt jobbigt att inte kunna se ordentligt på långt håll. Jag är närsynt och har lite brytningsfel, så många av dom sakerna som jag ser lite längre bort har jag svårt att tyda då allt smetas ihop lite. Så jag behöver skaffa linser. Skaffa ett nytt abonnemang och en ny telefon ska jag också göra då jag inte gjorde det i fredags, så det är också en av punkterna på min ”att fixa” lista. Det var nog bara dom sakerna som jag har skjutit upp, som jag kommer på nu i alla fall, men sen så finns det självklart en massa saker som jag vill köpa till min garderob osv, men januari och februari bli två shoppingfria månader då jag kommer ha ont om pengar. Visserligen så har jag överlevt januari (knappt kan jag säga er, det har varit svårt) och visserligen så får jag min lön nu på fredag men den kommer försvinna lika snabbt som den kom då jag har många utgifter att betala. Det är inte kul att behöva gå ännu en månad utan att kunna ha friheten och möjligheten att köpa det jag vill, men jag får stå ut och spendera mina pengar väl. Jag hoppas att jag lyckas få en plats på en loppis som jag har hittat, loppisen håller på varje söndag i februari och jag hittade ett datum som jag kände var bra, så förhoppningsvis så får jag en plats och en extra slant därifrån.
image