Ett Bra Morgonpass

Att träna på morgonen är verkligen effektivt, varför har jag itne tänkt på det innan. Det är ett bra sätt att vakna till på, man väcker kroppen, man får träningen gjord för dagen och man känner sig så jäkla nöjd. Jag tränar just nu på min lunch och efter jobbet, och de enda gångerna jag tränar på morgonen (okej, det här var andra gången jag har gjort det) är när jag har sovit hemma hos min älskling och åker med honom till jobbet. Men jag har faktiskt funderat på att träna på morgonen även när jag sover hemma hos mig. SÅ om jag går till jobbet samtidigt som min älskling när jag har min stängnings på jobbet så har jag ungefär 1,5 timme på mig att träna. jag tror att det kommer bli toppen och är väldigt smart av mig, för då har jag träningen avklarad för dagen, och om jag känner för det så har jag fortfarande tiden till att köra cardio under lunchen eller efter jobbet.
Men passet gick bra, jag valde att köra biceps och rygg och jag körde enligt mitt nya schema 3*20 med lättare vikter. Man kanske inte tror det men det blir verkligen jättetungt och jag kände hur musklerna skakade och blev utpuppade. Det kändes riktigt skönt.
image