Vit, Svart Eller Rosa?

Jag har avslutat mitt nuvarande abonnemang på 3 och är nu på jakt efter ett nytt. Abonnemanget är uppsagt och mina 3 ”uppsägnings månader” är nog snart över, så att förhindra en eventuell risk av att min telefon helt plötsligt stängs av då uppsägningstiden har passerat så tänkte jag skaffa ett nytt idag. Det jag är ute efter är att ha ett abonnemang där jag har ett fast månadspris som jag kan surfa, sms och ringa för hur mycket jag vill. Det känns säkrast och bekvämast att veta att man kan ringa och sms mycket utan att behöva oroa sig över hur fakturan för månaden, då den alltid är den samma. Jag har hittat ett abonnemang jag ska ta, och det är fortfarande på 3, men nu är den stora frågan; vilken mobil och vilken färg ska jag köpa till? Jag väljer att köpa abonnemanget med en tillhörande mobil som jag också betalar en summa för varje månad, men jag vet inte vilken färg jag ska ha. Mobilen är redan vald sen länge, en Samsung Galaxy S4 ska jag köpa, och den finns i 3 olika varianter. En i vitt, en i svart och en i rosa/guld. Jag funderade först på att köpa en rosa då det känns lite annorlunda och sticker ut, men sen tyckte jag bara att en rosa telefon känns allmänt fjortis och larvigt, så den färgen är inte aktuell längre. Så nu står det mellan en svart eller vit…. Vilken känns snyggast? Jag tror nog att det lutar åt att köpa den i vitt, för det är väldigt snyggt. Eller vad tycker ni?
mobil

2 Comments

  1. Hmm, svårt det där men jag hade nog valt den mörka. Staffan har en vit S3 och den ser väldigt plastig ut – som min Galaxy Tab 3. Brorsan har en mörk S4 och den är fin 🙂

    Kram
    Lotta

    • Haha visst är det svårt, jag som har en sån beslutsångest med saker så jag har svårt att bestämma mig 😛 Hmm, okej så den vita ser plastig ut och det vill jag ju inte, men Hjalmar har en vit så ska kolla lite närmare på hur hans ser ut 😛 Men då kanske den svarta känns bäst ändå, det är ju stilrent och snyggt 🙂
      Kram Kram ^^