Happy Friday

Vilken intressant dag det har varit hittills. När jag kom till jobbet imorse för att öppna så fungerade inte ena datorn (tur att vi har två stycken), och den kom igång för kanske 10 minuter sen då några elektriker kom och kollade på vad som varit fel. Att bara ha en fungerande dator för två receptionister är kanske inte det optimala för att få inskrivningen av besökarna att gå så smidigt som möjligt då bara en av oss kan skriva in personer då, så det är tur att vi har två datorer nu igen. jag var även på ett gruppmöte under förmiddagen också med vårt team och pratade om motivation, vad som är bra och dåligt, vad som kan förbättras osv. Vi fick nog fram något bra.
Men nu är det lugnt i receptionen igen, så jag sitter och letar lite information om min nya idé som jag har tänkt på, det kommer bli så bra.
image