Snön Ger Mig Julkänslor

Är jag konstig om jag säger att snön får mig att tro att det är december och snart är jul? Som att jag av en effekt av snön ska gå runt och tända en massa ljus, baka pepparkakor, gå på en julmarknad och pynta med stjärnor och granris hemma. Det känns som att det är nu som man ska göra det, inte när det var regn och plusgrader ute som det var i december. Anywhoo så tycker jag det är mysigt med snön, det ger en extra hög mysfaktor och att gosa ner sig i sängen med sin älskling till en film och dricka en kopp varm choklad med grädde i när snön faller utanför fönstret är så mysigt.
Jag får fortsätta längta efter den varma chokladen tills ikväll då jobbdagen inte är slut riktigt än. Jag har stängningen idag på jobbet så det blir att ta sig härifrån efter kl 17, men tanken på att gosa till en film med min älskling och dricka en varm choklad med grädde i får mig att vilja att tiden tickar på ännu snabbare, bara 2 timmar kvar, det kommer gå fort.
image