Snöigt

God morgon, idag är det torsdag och det innebär att det snart är helg igen, wiiiehooo. Är det någon mer än jag som tycker att dagarna går snabbt så fort man har tagit sig förbi onsdagen? Jag vet inte varför men det kanske har att göra med att det är dagen som är mitten på arbetsveckan och då har man tagit sig halvvägs till helgen, så det är nog lite psykologiskt också. Men jag sitter just nu på jobbet, morgonrushen har lugnat ner sig lite så jag passar på att säga hej och fråga hur ni mår 🙂
Jag mår bra och är glad från igår, min dejtkväll med min älskling var så trevlig, mysig och underbar att jag inte ville att kvällen skulle ta slut. Jag ska berätta och lägga upp lite bilder från kvällen i ett annat inlägg, för nu tänkte jag äta lite av min frukost så att kroppen vaknar till lite.
image