Bowling & Middag

Igår efter jobbet så tog min älskling med mig på en dejt till O’Learys i Kista för att spela ilte bowling och äta en god middag tillsammans. Vi bestämde oss för att vänta med middagen till lite senare då vi inte kände oss så hungriga, så vi började med att spela bowling i 1 timme. Hur det gick? Jadu, jag kan inte direkt säga att jag är ett bowlingproffs men jag fick många streck i min statistik i alla fall 😉 Men det var jätteroligt och jag lyckades faktikst få någon spärr och strike under spelets gång, det gjorde mig lite stolt. För min älskling gick det betydligt bättre med flera strikar, spärrar och träffar än vad jag fick men han är så duktig med allt han gör så det var inte så konstigt, stolt över min älskling ^^ <3 Efter ca 3 rundor så tog vår timme slut och jag lyckades få över 200 poäng, det var väldigt kämpigt att komma upp till dom poängen men jag lyckades, det var mitt mål. Min älskling kom upp i öve 300 poäng, nästan 400 fick han så det var duktigt. Efter en timmes bowling så var vi nu trötta och hungriga så vi bad en servetris visa oss vart vi kunde sitta och vi började fundera över vad vi skulle äta. Vi beställde in Buffalo Wings med gräddfil till förrätt som var kryddigt och starkt. Kladdigt var det också men det var gott så då var det okej. Då jag fortfarande är inne på mitt köttberoende så beställde jag in en entrecout med ugnsbakad klyftpotatis (4 stycken STORA klyftpotatisar) och bearnaisesås som huvudrätt och det var väldigt gott och saftigt. Jag blev väldigt nöjd med maten och jag är bara sugen på mer kött nu, som vanligt. Men vi blev väldigt mätta och belåtna och tog oss sedan hem där vi mös till en film med varm choklad och grädde, en perfekt kväll. Tack älskling för den mysiga dejten <3 Ber om ursäkt för det lite halvtaskiga bilderna men jag använde ingen blix på någon utav bilderna förutom den sista 😛
image
image
image
image
image
image
image