Vaknar Till Lite

God morgon god morgon, då var det dags för en ny dag med en massa möjligheter framför sig och jag vet att det kommer bli en toppendag idag. Dagen började både bra då jag fick prata lite med min älskling i telefon precis när jag hade vaknat, är så underbart att få vakna till hans röst <3 men dagen började även lite dåligt då jag var så trött imorse att jag sov lite för länge och jag fick verkligen dra mig ut sängen för att stressa iväg, men jag kom i tid och sitter redo för alla dagens besökare. Jag sitter just nu och vaknar till lite, dricker en massa vatten (det får min kropp att vakna till och det är så gott att ta ett glas vatten på morgonen, man känner verkligen hur kroppen sätter igång) och äter mina frukostmackor så att jag stillar hungern lite. Än så länge så har det varit lugnt i receptionen men en rush kan sätta igång precis när som helst. Efter jobbet så väntar en dejtkväll med min älskling med middag och lite bowling, så MYSIGT det kommer bli, längtar tills jobbdagen ska ta slut så att vi kan få ha en mysig kväll <3
image