Receptionsmöte

Nu har jag precis varit på ett receptionsmöte och diskuterat lite om vad som händer och hur allting går med alla system osv. Vi pratade om saker som kommer tillkomma, ny personal, hur vi ska göra i vissa situationer, vad som fungerar och vad som inte fungerar och sen pratade vi allmänt om hur allting går i respektive reception. Det var även trevligt och roligt att träffa några av de andra receptionisterna igen som står i de andra husen och det var även kul att få se några nya ansikten. Men nu är jag tillbaka på jobbet igen men ska iväg snart igen då jag snart slutar för dagen. Det känns som att det blev en väldigt kort arbetsdag då jag var på mötet, men det är ju skönt så jag klagar inte. Snart så kommer min älskling förbi från sitt jobb för att hämta upp mig så att vår dejtkväll kan börja. Det blir som sagt middag och bowling ikväll och det kommer bli väldigt mysigt och underbart <3 image