Lugn Tisdag

God morgon god morgon, förlåt att jag inte skrev något mer igår men jag var så trött att jag inte kom på något att berätta, men idag så ska jag bättra mig och skriva lite mer, försöka i alla fall.
Igår var en väldigt lång dag, med både en heldag på mitt jobb + mitt extrajobb på kvällen på Friskis så försvann dagen i ett nafs. Kom hem vid 22 tiden, lagade en enkel middag och lade mig sedan i den efterlängtade sängen och mös med älsklignen tills jag somnade. Jag var verkligen trött, och med en hektisk dag med mycket besökare vid både receptionen på Ericsson och på Friskis så blev det mycket att göra. Men det var ändå roligt att det var mycket att göra, då hann man inte tänka så mycket. Men idag är det lite lugnare, det brukar alltid vara mest på måndagar och vissa tisdagar brukar också vara väldigt hektiska men idag så är det en lugn tisdag. Visserligen så öppnas dörren in till receptionen hela tiden men det är ändå lugnt, det är ingen stress med besökarna utan man kan ta god tid på sig.
image