Idéer och Tankar

Jag tänker väldigt mycket under mina dagar, tankar som både är stora och små. Jag tänker på saker som händer i livet just nu, vad jag tycker om det som händer i världen/samhället, hur jag mår, vad jag vill ha för typ av karriär i framtiden, fantiserar mycket om saker som att jag är en superhjälte i en film, och så tänker jag mycket på idéer. Jag har tänkt väldigt mycket de senaste 2-3 dagarna och jag har kommit på en idé som känns väldigt bra. Jag kom att tänka på den här idén av en ren slump, jag satt och kollade runt på bloggar och tidningar och såg en bild som fick mig att tänka till, ”tänk om man kunde göra det på ett annat sätt”, och jag tror att det kommer bli stort. Men sen så finns det ett stort hinder när det kommer till mig, att jag inte vågar berätta mina idéer för någon då jag är rädd för att någon ska såga det jag har kommit på, men framförallt så är jag som mest rädd att någon ska sno min idé. Men det här får jag bara fösa åt sidan och säga åt mig själv att; vill jag göra min idé till verkligehet så måste jag tuffa till mig och våga prata om det för att få hjälp med hur jag ska gå till väga och hjälp till att utveckla idén.
Bilder tagna från: Glödlampan; Kugghjulen; Prispallen.
min idé