13 Januari

God morgon, nu har jag lite tid att skriva till er då morgonrushen har lugnat ner sig lite. Oj vad mycket folk det har varit, har redan skrivit in ca 50 personer och klockan är inte ens 10. Men är det måndag så är det och är det första dagen efter semestern för majoriteten av de anställda så blir det mycket folk. Jag har haft mer att göra under morgonen än vad jag har haft på länge. Men det är kul för då får man saker att göra och man är sysselsatt.
Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggade något för er i helgen men jag var helt off och hade noll energi till att göra något. Så jag låg hemma hos min älskling och spelade lite spel och kollade film, för det var det jag hade ork till. Vet inte varför jag kände så men jag var helt matt i kroppen, helt slut i huvudet och kände för att sova hela tiden. Jag kanske hade sovit för lite under veckan så att kroppen sade ifrån men jag passade på att bara ta det lugnt och nu känns det bättre.
image