Spagettiben

Nu känner jag mig riktigt duktig som tränade nu på morgonen vid kl 7, för om jag ska vara helt ärlig så är det första gången som jag gör det, stolt ^^ Det kändes så skönt att få börja dagen med att röra på sig så att man fick vakna till lite och även få träningen gjord för idag så att jag inte behöver springa iväg på lunchen eller efter jobbet. Jag körde som sagt ben idag, och det var så jäkla tungt att mina ben känns som spagetti just nu. Att lyfta 3*20 med lite lättare vikter gjorde det INTE lättare för benen kan jag säga, det blev så jobbigt och tungt, precis lika jobbigt som om jag hade lyft de tunga vikterna som jag har gjort tidigare fast med 3*15 reps. Shit vad mina ben skakade och vart svaga efteråt, träningsvärken kommer bli ljuvlig sen när den börjar smyga sig fram imorgon.
image
Ser ut som ett retard men jag är i alla fall glad att jag tog mig igenom det tunga passet, jag ville gärna ge upp och bara gå därifrån men jag gav inte upp, man måste gå igenom lite smärta för att få kroppen man vill ha. Har på mig min snygga Burberry halsduk jag fick av min älskling <3 i julklapp och en kabelstickad tröja jag fick av min lillebror :)