Kött

Anledningen till att jag kom 2 timmar tidigare till jobbet idag var för att vi sov hemma hos min älskling igår och då han började tidigare än mig och då jag inte ville åka själv till jobbet när jag väl skulle iväg (det är så mysigt att åka tillsammans) så följade jag med honom så att vi var i Kista lagom till 6:30 då han börjar. Och jag börjar 08:35…. Så min första plan var att sova i vårt backoffice, men det kändes lite weird speciellt när min kollega Lena sen skulle komma för att öppna och så ligger jag där inne och snarkar. Sen så var min andra plan att sätta mig vid espresso house med någon tidning eller serie på youtube och fördriva tiden där, men sen kom jag på att Friskis öppnar 6:30 så då bestämde jag mig för att gå dit och köra mitt pass på morgonen då jag ändå hade tiden till det istället för att springa iväg och stressa under min lunchrast. Så smart gjort av mig.

Angående rubriken så är jag besatt av kött just nu, saftigt, smakrikt och yummie kött vill jag ha varje dag. Jag har i princip nästan ätit det varje dag den senaste veckan då jag alltid köper kotletter med mig hem efter jobbet… Men det är så gott och har jag ätit det en dag så får jag ännu mer smak för det 😛 I alla fall, igår så mötte jag upp min älskling efter jobbet och så gick vi till någon restaurang/bar vid medborgarplatsen och där fick jag äta lite mer kött, oxfilé beställde jag men det var inte den bästa jag hade ätit. Det smakade bra i alla fall och jag blev mätt. Sen så åkte vi ut till Värmdö och mös till lite film innan vi somnade ^^

Btw; När vi vaknade tidigt imorse så möttes vi av ett snötäckt vinterland, kramsnö var det dessutom så ett snöbollskrig hade varit roligt 😉 Jag hade garanterat vunnit så får hoppas att snön kommer igen så att vi kan ha ett litet krig 😀
image
image
image
image