En Otroligt Stark Kvinna

Den här kvinnan är otroligt stark och väldigt inspirerande. Hon är verkligen ett bevis på att det är en själv som skapar sitt liv, sina möjligheter och sitt egna mående, ingen annan. Man ska inte låta sin hudfärg, i vilken del av staden man bor, sitt utseende eller kanske sin ekonomiska situation definiera vem man är för det är bara ytliga skal, för det som verkligen definierar vem du är och det som verkligen betyder något är det som finns på insidan. Hur du ser på dig själv, hur din inställning är och hur du är mot andra människor. Låt inte elaka kommentarer trycka ner dig och få dig att tro att du inte kan, för du kan bara du vill. Använd alla ”nej du kan inte göra det där” kommentarerna till att motivera dig själv till att bevisa motsatsen, för du kan. Den här tjejen har verkligen lyckats med det här. Hon har fått höra det enda och det andra under hela sitt liv, hemska saker som ingen ska behöva höra eller uppleva, men hon har haft ett så bra stöd och en bra uppfostran att hon har kunnat hanterat mycket av det dåliga och vänt det till något bra, hon vill inte låta alla elaka personerna därute definiera den hon är. Lizzie har haft många mål som hon har uppnått, och det har hon gjort då hon har en positiv och bra inställning till livet, hon ger sig inte och hon vill visa att hon har samma möjligheter som alla andra, för hon är som alla andra. Hon kanske är annorlunda från oss andra när det kommer till ytan, men det är inte hennes yta som definierar vem hon är, utan det är hennes insida. En stark, drivande, engagerad, positiv, modig och fin människa. En stor inspiration!