Workout

Har precis tränat ett lunchpass på Friskis, triceps och lite bröst blev det denna gång och det gick helt okej. Jag märkte att jag lättare fick mjölksyra av att köra 3*20 med lättare vikter på triceps än vad jag har fått när jag körde 3*12 med tyngre vikter förut, det kanske är bra för resultatet, då det blir tyngre att lyfta lättare vikter men fler reps = bra. Jag fick dock ingen mjölksyra när jag körde biceps igår så det kanske beror på att mina triceps är svagare än mina biceps. Men det kommer jag träna upp väldigt snart, men att ha en lugn start nu efter mitt uppehåll tror jag bli bäst så att kroppen kommer in i träningsrutinerna igen och vänjer sig vid att lyfta. Jag vill ju inte slita på kroppen. Det blir alltid bäst att börja lugnt när det kommer till kroppen så att den vänjer sig igen, men jag är nog helt igång igen under nästa vecka då jag är en van tränare.
image