Första Träningspasset 2014

Då har jag tränat mitt första gympass för 2014 och det känns så otroligt skönt att ha kommit igång igen och få aktivera kroppen. Det var faktiskt inte så farligt mycket folk på gymmet som jag trodde att det skulle vara med tanke på alla nyårstränare, kanske för att jag tränade under lunchen men trodde att alla nyårare tog vara på alla lediga tillfällen till att träna. Inte för att det gör mig något då det inte blir lika trångt så jag blir glad om detta lugn håller i sig, men det var ändå några stycken på Friskis här i Kista, men i en lagom mängd. Jag körde lite biceps och rygg idag och testade att köra enligt mitt nya upplägg med lite lättare vikter men med 3*20 reps istället för tunga vikter med 3*12 reps. Det var lite svårt att avgöra vilken vikt jag skulle använda då jag inte ville ha en för lätt vikt men inte heller en för tung vikt som gör att jag inte orkar 20 stycken *3. Men jag testade mig fram och jag tror att jag hittade en vikt som var lagom så att jag blev lite trött i musklerna efter varje set. När jag kommer hem så ska jag även köra lite kondition i 1 timme, tror det blir en powerwalk på vårt rullband med peppande musik i lurarna.
image