7e Januari

Nu är man tillbaka på jobbet igen på riktigt efter julhelgen, eller jag har ju jobbat under julen (när det inte har varit röda dagar) så jag har ändå inte varit ledig i ca 2 veckor i sträck, men nu är storhelgen slut och det är dags att jobba hela veckor igen. Det kommer bli så skönt att få jobba på som vanligt och ha sina fasta jobbrutiner, det blir mer ordning och reda på sina dagar då, tycker i alla fall jag och det blir lättare att planera sina dagar. Så nu är man igång igen, och på lunchen tänkte jag även köra mitt första träningspass för 2014. Jag undrar hur det kommer gå efter ca 3 veckors uppehåll, men jag får känna efter hur kroppen mår idag och träna utefter det. Jag ska även ändra lite i mitt upplägg och börja köra lite lättare vikter men köra 3*20 istället för 3*12, det kommer tydligen bli tyngre att lyfta lättare vikter men i fler reps och det kommer bli bättre för mig med att tona kroppen nu när jag har tränat tungt i 6 månader. Sen så ska även 1 timmes kondition tränas på det (varje dag) så det kommer bli toppen. Beach 2014, Nu kör Vi!
image