Lugn Måndag

Att ha en långhelg är oftast väldigt skönt men denna måndagen har blivit väldigt slapp och otroligt seg. jag vet inte riktigt vad jag ska göra och jag känner mig väldigt seg för att försöka hitta på något. Nej denna dagen får bli väldigt lugn helt enkelt, sitter och kollar på kläder, skor, smycken osv (som vanligt, varför kan jag inte behärska mig? Speciellt nu när jag har köpstopp tills den 25e) och fantiserar upp bilder i huvudet om hur jag kommer se ut när hela jag är perfekt i mina ögon. När jag har kroppen jag vill ha, när huden har fått sin lyster och när håret har blivit tjockt och fylligt. Jag är på god väg med allt det där och till sommaren ska jag ha nått mitt mål. Imorgon så är det dags att ta sig till gymmet igen och återgå till att jobba på kroppen efter ca 3 veckors uppehåll. Jag tycker att det ska bli skönt att komma igång igen, och få tillbaka rutinerna igen. Men jag ser inte direkt framemot alla nyårstränare som ska fylla hela gymmet för att uppfylla sina nyårslöften, dom orkar jag inte med. Men jag får hoppas att jag har turen med mig imorgon och att många nyårstränare inte kommer träna vid den tiden jag hade tänkt det, vi håller tummarna.
Snapshot_20140106_1