Paradise Hotel

Söndagen börjar lida mot sitt slut och det är så tråkigt att helgerna alltid går så fort, det är nog sant som man säger att tiden går fort när man har roligt, men då är det tur att man har en till ledig dag imorgon under trettondagen så att helgen kan förlängas lite till. Jag får se vad jag väljer att hitta på imorgon då jag inte vet om saker och ting har öppet, och hur länge i så fall, men det tar jag ställning till då för nu tänkte jag ha lite söndagsmys med att kolla på avsnitt 10 av Paradise Hotel (Ja, jag kollar på den serier för att det är otroligt rolig underhållning) och så ska jag hitta lite stilinspiration i en DV mode tidning och en gammal nelly tidning från i början av hösten. Sedan om en liten stund så kommer det lite mat från onlinepizza som jag och min pojkvän har beställt middag ifrån, den ska vi äta till en mysig film, och den eviga frågan är bara vilken film vi ska se men det lär vi komma på. Men jag hoppas att maten kommer snart då jag är hungrig men jag kan stilla lite av min hunger med en massa drama på paradis hotellet.
image