Dior

Jag invigde mina nya hudvårdsprodukter från Dior idag, det känns så skönt att ha investerat i bra produkter som är anpassade efter min hudtyp för jag känner att det är på tiden att jag börjar ta hand om mig själv och jag vet att det här kommer bli bra. Min hy kommer må bättre och det kommer även att synas, och det är bra att jag börjar ta hand om mig själv på riktigt nu så att jag inte kommer ångra mig när jag blir äldre, för det är valen man gör nu som kommer avgöra hur ens hud kommer vara i framtiden. Så att investera i sig själv är verkligen ett måste, och jag är glad att jag kom på det nu, bättre sent än aldrig. Men produkterna kändes sköna på huden, det svalkade och togs snabbt upp så att man inte känner sig kladdig under en lång tid. Det ska bli intressant att se vilken förbättring det kommer bli, hoppas på det bästa.
Men jag sitter just nu och tänker lite inför våren, jag ska se till att få mycket gjort både med jobb/företag och i privatlivet. Jag ska se till att hitta på ännu mer roliga saker detta året, skapa ännu fler minnen och fylla min kamera med en massa härliga stunder. Jag ska bland annat göra en stor resa detta året med min kärlek <3 och även gå på Summerburst (som jag har missat föregående år men nu jäklar så ska jag gå), så det är såna saker jag letar efter att planera in under året. Sen när det kommer till jobb/företag så ska jag börja våga satsa på dom idéerna jag har i huvudet, för jag tror att mycket av det som jag går runt och tänker på kan vara användbara och nödvändiga saker man behöver i livet, så ska börja fundera på mitt nästa steg i utvecklingen. Nytt år, nya möjligheter – Nu kör Vi!
image
image
image
image
image