It’s Friday

God morgon, ledsen att jag inte bloggade mer för er igår men jag kände att jag inte hade något att skriva så då hamnade bloggen åt sidan, men idag är jag tillbaka och ska berätta om mitt nyårsfirande för er. Men det tar jag i ett annat inlägg för jag måste kolla igenom alla bilderna först och välja ut vilka jag ska visa för er. Men jag ville bara kika in och säga hej och god morgon, det är fredag idag så då är man lite glad inombords. Jag har inga planer för helgen som det ser ut nu, så jag får helt enkelt ta det som det kommer, kanske vill åka in till stan och kolla lite butiker och se vad mellandagsrean (om det ens finns något kvar på rean) har att erbjuda så här en vecka efter starten. Annars så är det alltid trevligt att gå runt i stan, det är så vackert i Stockholm.
image