A New Beauty Start

Så tänker jag just nu när det kommer till mitt utseende. Det känns som att jag tjatar väldigt mycket om mitt utseende och det jag vill förbättra osv osv men jag känner på mig och jag vet att det här året är det år som jag kommer glänsa ännu mer. Jag är redan på god väg med en förändring när det kommer till att få den kroppen som jag vill ha då jag tränar för fullt och redan märker resultat efter 6 månader, men sen så finns det även andra bitar som måste falla plats för att få fram helheten i min look. Det är att få håret tjockt, fylligt och levande, min hy ska glänsa, kännas/se återfuktad ut och ha en fräsch lyster och självklart ett ansikte som strålar och framhäver mina bästa ansiktsdrag. Jag känner bara på mig att allt det kommer falla på plats detta året. Så för att börja helt fresh med skönheten så ska jag rensa i min skönhetslåda hemma och slänga allt som jag inte använder och se vad jag behöver införskaffa mig, ordning och reda ska det vara. En nyårs rensning av garderoben och alla låder allmänt låter inte heller helt fel och skulle faktiskt också vara väldigt skönt att få gjort så det kommer nog bli en storrensning när jag kommer hem. Det kommer nog bli lite roligt men framförallt skönt, Out With The Old And In With The New, en helt ny klädes och skönhetsgarderob precis lagom till ett nytt år har börjat – Underbart det kommer bli.
Untitled