06:00 AM

God morgon alla fina, finns det några tappra själar därute som har tagit sig till jobbet idag och känner sig både pigga och glada? Jag är en av dom tappra själarna och jag kan inte direkt säga att jag är pigg idag. Glad är jag, men inte särskilt pigg. Jag kom nämligen till jobbet vid kl 6 imorse, och för er som inte vet det så börjar jag 7:15…. Anledningen till det är att jag sov hemma hos min pojkvän och han börjar jobba tidigare än 7:15 så han var tvungen att åka tidigt, och då kände jag att det är mysigare att åka tillsammans (vi jobbar i samma område) istället för att jag ska ligga kvar och åka ca 30 minuter senare. Så därför kom jag till jobbet vid kl 6, men jag har halvsovit i mitt backoffice tills det var dags att öppna så lite extra vila fick jag så det var skönt. Jag är fortfarande trött men det är bara att sova tidigt sen när jag kommer hem istället, jag kommer nog vara väldigt trött men det kommer bli skönt att få en lång nattsömn och vakna utvilad till jobbet imorgon.
image