Min Julafton

Jag sitter och håller på att planera och lista ut vad jag ska göra imorgon för att fira in det nya året. Lite i sista minuten, jag vet, men det är ändå charmen med mig och jag tror ändå att det mesta blir bättre om det inte är planerat sen lång tid tillbaka. Då har man inte byggt upp såna förväntingar, och det mesta blir då väldigt uppskattat. Planen för i år är att gå ut och äta på en restaurang (jag vet, väldigt ute i sista minuten) med min älskling och få fira in det nya året med honom.
Medans jag fortsätter kolla runt på det så tänkte jag visa min julafton för er i några enkla bilder, enjoy.
P1010360
P1010361
Efter att ha sovit hos min pojkvän och spenderat en mysig julaftonsförmiddag tillsammans så var det dags att bege mig hemåt i lagom tid tills att Kalle Anka och hans vänner skulle börja. Då hade vi dukat upp lite godsaker från vårt julbak.
P1010371
P1010366
Jag och mamma tar hand om dukningen varje år, och vi har alltid ett nytt tema/färg mönster som vi dukar med. I år så bestämde vi oss för att köra på guld och lite rött. Det blev en diskret, snygg och enkel dukning, men less is more och jag blev väldigt nöjd.
P1010385
Det var äntligen dags för den spända leken om ”vem är det som får mandeln i gröten och som blir tomten för i år?”. I denna stunden när vi äter gröten så sitter alla spända och säger ingenting, alla vill ha mandeln, och alla sitter och gräver i gröten. Vem var det som fick den…..
P1010386
….. Det var jag som fick mandeln 🙂 yeei, så jag fick bli tomten i år (igen 😉 )
P1010378
Bild på mig och min storebror i bakgrunden 🙂
P1010387
Nu är det dags för mat, kalkon, potatis, harri couverts (ingen aning om hur det stavas?), brysselkål och en otroligt god sås. Mums!
P1010369
P1010370
Dags för julklappsutdelning och jag var en duktig tomte som levererae alla paketen till familjen.
wpid-20131224_210418.jpg
Jag i min fina tomtemössa 😀
P1010417
Här ser ni min julklappshög, fick många fina gåvor, tack så mycket <3

Sen så blev det lite mer godisätande, och alla skulle testa sina nya julklappar, en trevlig jul som vart väldigt mysig <3